Hotjar Tracking Code for http://newborn.media/
Social Media Specialist
Social Media Specialist

Ne si kompani kreative kemi nevojë për njerëz energjik, kreativ dhe profesionistë për të bashkëpunuar dhe për tu rritur profesionalisht bashkë me ne.
Përgjegjësitë për pozitën Social Media Manager:
– Të bëj konceptimin, planifikimin dhe implementimin e strategjive të mediave sociale.
– Të bëjë implementimin dhe optimizimin e kampanjave për të arritur objektivat e definuara.
– Të jetë i shkathët në identifikimin dhe monitorimin e konkurrencës së klientëve.
– Të realizojë raporte mbi rezultatet e çdo kampanje në rrjete sociale.
-Të jetë i/e aftë të menaxhojë dhe të mbikqyrë performancën e kampanjave në rrjete sociale për brende dhe biznese.
Kualifikimet për pozitën Social Media Manager:
– Të ketë të mbaruar fakultetin në fushën e marketingut digjital, ose ne fusha relevante.
– Të ketë minimalja 2 vite përvojë pune si Social Media Manager(përvoja në agjenci kreative është e preferueshme).
– Të jetë i/e aftë të menaxhojë platformat si Facebook, Instagram, LinkedIn, Ads Manager, Google Analytics.
– Të ketë aftësi planifikuese dhe te jetë i/e aftë për të punuar në grup.
– Të jetë njohës i mirë i/e gjuhës angleze.
– Të ketë ambicie për tu zhvilluar profesionalisht.
Nëse zotëroni kualifikimet e nevojshme, dërgoni CV-në e-mail me subjektin: Socia Media Manager në [email protected]
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!

Share to: