Hotjar Tracking Code for http://newborn.media/
Sales Manager
Sales Manager

Për të gjithë personat komunitativ, entuziast dhe të interesuar për punë si Menaxher/e i/e shitjes. New Born Media është në kërkim për kandidatë potencial në këtë pozitë si dhe ofron mundësi të rritjes në karrierë.

Mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj me subjekt “Menaxher/e i/e shitjes” në email adresën: [email protected]

Share to: