Hotjar Tracking Code for http://newborn.media/
Graphic Designer
Graphic Designer

New Born Media është në kërkim edhe të një Dizajneri Grafik me eksperiencë që ti bashkangjitet ekipës tonë kreative.
Kualifikimet:
Të jetë i/e diplomuar në Dizajn Grafik ( e preferushme)ꓼ
Të ketë së paku 1+ vit përvojë punë në Advertising, Social Media, Brand Identity designꓼ
Të jetë i/e aftë të punojë me Adobe Illustrator, Photoshop, After Effects etjꓼ
Të ketë njohuri në Motion Design(2D, 2.5D);
Të ketë aftësi të punojë nën presion, në një ambient dinamik puneꓼ
Të jetë energjik, të ketë iniciativë dhe ide kreativeꓼ
Të ketë njohuri të gjuhës anglezeꓼ
Të bashkëpunojë ngushtë me departamentin e Marketingut dhe Digjital Marketingutꓼ
Benefitet:
Pagë të mirë
Kontratë vjetore pune
Ambient të mirë pune
Të interesuarit të dërgojnë CV & Portfolion në emailin: [email protected]

Share to: